Her er vi

Guri til venstre…

Guri til venstre…

På Geiteberg møter du ekteparet Guri Bergan Holt og Kjetil Haugbro. Vi overtok Kjetils farsgård i 2001 og etter noen interessante år som kornbønder er bruket nå tilrettelagt for konserter, teater, selskaper og konferanser. Vi har lagt vekt på å ta vare på lokalenes opprinnelige preg, blandet med moderne og originale interiørløsninger.

Om sommeren har vi også kyr på gården. Vår gode venn Geir sine Charolais kuer pynter opp både på jordet og i skogen.

Bruk gjerne kontaktskjemaet under for alle type henvendelser. Alternativt send en epost til kjetil(krøllalfa)geiteberg.no eller ring oss på tlf: 92291365

 
Navn *
Navn
Ønsker du å motta informasjon fra Geiteberg *

 

Veibeskrivelse

Geiteberg ligger 45 min fra Oslo sentrum og 35 min fra Moss. Fra E18 Elvestadkrysset ta avkjørsel mot Tomter og Lillestrøm. Etter 5 km ta til høyre mot Tomter kirke. Etter 1 km følg skilting til venstre mot Geiteberg. Kjør rett fram gjennom Blixland Hestesenter. Etter 1 km følg skilt til høyre og du er framme på Geiteberg - kun et steinkast fra sivilisasjonen.

Myraveien 142

1825 Tomter

 

PERSONVERNERKLÆRING

Nettbasert behandling av personopplysninger. 

Denne personvernerklæringen gjelder for Geiteberg Kulturbruk v/Kjetil Haugbro, organisasjonsnummer 984 483 333, som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som Geiteberg Kulturbruk får gjennom kundeforhold, billettsalg, nyhetsbrev, e – post, og nettsider. 

 

Personopplysninger som behandles. 

Informasjon som innhentes er (når relevant): - Firmanavn - Organisasjonsnummer - Kontaktperson - Firmaadresse - Fakturaadresse - E – post – Telefonnummer. Geiteberg Kulturbruk samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

 

Hvordan innhentes informasjon? 

Eksisterende kunder hos Geiteberg Kulturbruk mottar informasjon med hjemmel i EU sitt regelverk for legitim interesse. Med andre ord fordi vi har grunn til å tro at du ønsker informasjon fra oss. Geiteberg Kulturbruk samler inn opplysninger når personer tar kontakt på våre nettsider, kjøper billetter, melder seg på nyhetsbrev eller gjennom direkte kontakt pr. epost. Informasjonen som innhentes gjøres for å kunne gi prioritert og førstehånds informasjon om våre forestillinger og tjenester.

 

Det er frivillig å oppgi personopplysninger. 

Vi gjør deg oppmerksom på at det kan være vanskelig å få informasjon, eller gi deg tilgang til produkter eller tjenester uten personopplysningene. Vi oppretter kontaktinformasjon på bakgrunnen av informasjonen som gis. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss. Vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjepart. 

 

Hvordan lagres informasjonen? 

Informasjonen lagres i kunderegistertjenesten Highrise.com, nyhetsbrevtjenesten Mailchimp.com og faktura programmet Conta Faktura. 

 

Hvordan slettes opplysningene? 

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på kjetil@geiteberg.no

 

Utlevering av informasjon til tredjepart? 

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger og hvordan disse brukes. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at Geiteberg Kulturbruk ikke har overholdt sine plikter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no 

Kontaktinformasjon Kjetil Haugbro Telefon 92291365 kjetil@geiteberg.no