EN ANNERLEDES DAG PÅ JOBBEN

Geiteberg er et fint sted for konferanser, møter og workshops, med eller uten overnatting. Hos oss har man hele gården for seg selv, og gjestene får både arbeidsro og hygge. Lokalene er et godt, gammelt fjøs som samtidig har moderne interiør og alle tekniske hjelpemidler. Vi tar vare på gjestene med god mat og drikke hele dagen, og utover kvelden for den del.

Mange som legger konferanser til Geiteberg velger å avslutte dagen med en bedre middag. På kjøkkenet samarbeider vi med Kreativ Catering fra Oslo, og de dyktige folka til NM-kokken Tommy Østhagen tilbereder svært attraktive måltider basert på sesongens råvarer.

I fjøset er det god plass til 40 deltakere i konferanseoppsett, men det kan fleksibelt tilpasses mange ulike løsninger. I andre etasje på låven tar vi imot større events og andre arrangementer i sommerhalvåret. Ønsker man overnatting samarbeider vi med nabogården Blixland Hestesenter, som ligger i gangavstand fra Geiteberg. Galtebo gård og Bilitt gård er andre fine overnattingsalternativer i nærheten.

Ta kontakt med Kjetil Haugbro for et godt tilbud. kjetil(krøllalfa)geiteberg.no, tlf: 922 91 365